scroll

Luchtwasser vervangt putsysteem


Waarom je beter kiest voor een luchtwasser

 

Performantie

Ammoniakemissie houdt vele landbouwbedrijven wakker. Al jaren wordt via brongerichte systemen de ammoniakemissie uit hun stallen deels verminderd. Maar in vele gevallen blijft de resterende ammoniakemissie veel te hoog en/of de buren van het landbouwbedrijf ondervinden nog steeds last van geurhinder. Bovendien zijn deze systemen een rem op jouw bedrijf: omdat dergelijke ondergronds worden opgebouwd, zijn technische aanpassingen of verbeteringswerken onmogelijk.

 

 

Schaalmogelijkheden

Een luchtwasser is een zogenoemde nageschakelende of ‘end-of-pipe’ luchtbehandelingstechniek. Dit betekent dat deze altijd geoptimaliseerd kan worden naar gelang de situatie van je bedrijf. Een geïnstalleerde luchtwasser groeit m.a.w. mee met de grootte van jouw bedrijf. Heb je uitbreidingsplannen of gaat de productie omhoog? Dan zijn voorbije investeringen nooit verloren. Je luchtwasser kan eenvoudig aangepast worden aan de nieuwe hoeveelheden en zijn capaciteit verhogen. Bovendien zijn luchtwasserunits altijd conform de laatste Europese wetgeving omtrent emissiewaarden (2017/302).

 

Zorgeloos zuiveren

Kies je voor een luchtwasser? Dan kies je voor een investering voor heden én de toekomst, om op korte- én lange termijn zorgeloos te zuiveren. Meer informatie over deze techniek? We komen graag bij je langs om de verschillende oplossingen te bespreken.