scroll

CBgroep en L.D.A. bundelen krachten!


Met ingang van 11 mei 2021 bundelen CBgroep en L.D.A. hun krachten op het gebied van luchtzuivering, onderhoud op luchtwassers (in samenwerking met Mircon) en kunststof constructies.

Stijn Crombez, CBgroep :

“Beide bedrijven zijn reeds jaren actief in de intensieve veehouderij, met specialisatie in biologische luchtwassers op varkenstallen. De laatste jaren werden onze systemen ook steeds vaker geïnstalleerd voor de verwijdering van ammoniak op rundvee en geurverwijdering op pluimveestallen. Grote uitdagingen in een sterk veranderende markt, waarbij klimaat en milieu steeds centraler staan. Door onze krachten te bundelen zullen we steviger kunnen inzetten op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid van de verschillende systemen. We vormen het aanspreekpunt voor de moderne veehouder op het gebied van luchtbehandelingstechnieken.”

Lodewijk David, L.D.A. :

“L.D.A. was op zoek naar bijkomende infrastructuur en medewerkers. CBgroep beschikt over een hedendaags, goed ingerichte productieloods en een sterk intern onderzoeksteam, mede ondersteund door Mircon. Door deze samenwerking kunnen we onze installaties verder uitbouwen, alsook de opvolging en service in de toekomst blijven verzekeren. Ik kijk ernaar uit om samen met CBgroep pasklare oplossingen uit te werken op maat van elke klant om zo een antwoord te bieden op de emissie reducerende uitdagingen waar we met de sector voor staan. “

 

Stijn Crombez & Lodewijk David

Onze missie: ‘zorgeloos zuiveren’

 

Meer info:  info@cbgroep.be – +32(0)51 700616