Industrie

Onze oplossingen voor industrie

Systemen van A tot Z voor de industrie

Op zoek naar een luchtwasser om de geur- en/of ammoniakhinder voor de omgeving te beperken? CBgroep heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen, installeren en onderhouden van luchtwassers. De keuze voor een performant luchtzuiveringssysteem van CBgroep is bovendien een keuze om zorgeloos te zuiveren, want we nemen alle administratie en technische aspecten van de installatie op ons. Van het eerste gesprek tot de intensieve na-service. Als moderne bedrijfsleider sta je immers voor vele uitdagingen. We vinden dat je jezelf volledig moet kunnen concentreren op de hoofdactiviteit van je bedrijf. We garanderen een aanzienlijke reductie van de uitstoot van geur, ammoniak en fijnstof. Zo zorgen we samen voor schonere lucht.

CBgroep = partner

CBgroep is jouw vaste partner voor een luchtzuiveringssysteem. Door onze jarenlange ervaring en intensieve productontwikkeling kan CBgroep jouw bedrijf voorzien van een prestatiegerichte en stabiel werkende luchtwasser. De luchtzuiveringssystemen worden op maat van jouw bedrijf en noden opgebouwd om een optimale werking te kunnen garanderen. Afhankelijk van de te zuiveren lucht en het nodige debiet stelt ons team het meest geschikte luchtzuiveringssysteem voor. Onze performante luchtwassers zijn zo ontworpen om zonder problemen te voldoen aan alle emissienormen en regelgevingen opgelegd door de overheid. 

Intensieve opvolging en ondersteuning

Elektronische monitoring is mogelijk via de PASmonitor. Alle data en bestandsbeheer is ook toegankelijk voor onze serviceafdeling én de screeningsfirma. Dit nauwe contact maakt opvolging, zowel administratief als technisch, nog eenvoudiger. 

Meer info PASmonitor

Slachthuis, biogascentrale, drogerij, afvalverwerking, voeding, mestverwerking, compostering of andere?

We kunnen elk bedrijf een luchtzuiveringssysteem aanbieden. Dit door intensieve productontwikkeling, gedreven samenwerkingen met verschillende kwaliteitsvolle partners en onze jarenlange ervaring. Onze systemen worden op maat van jouw bedrijf en noden samengesteld door ons hoogopgeleid team aan specialisten. 

Download folder industrie

16-6-2023
Folder
Luchtzuiveringssystemen industrie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Doe dan een beroep op de kennis en expertise van ons technisch sterk team om jouw bedrijfssituatie te analyseren. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contacteer ons