Landbouw

Onze oplossingen voor de landbouw

Systemen van A tot Z voor de landbouw

Als moderne landbouwer sta je voor vele uitdagingen. Je staat niet alleen in voor de intensieve zorg van je dieren en de algemene bedrijfsvoering. Je moet bovendien ook voldoen aan alle nieuwe milieuregels en bent verantwoordelijk voor een goede verstandhouding met de nabije omgeving. Omdat je jezelf volledig moet kunnen concentreren op de hoofdactiviteit van je bedrijf ontzorgen we je bij CBgroep van alle administratieve en technische aspecten die gepaard gaan met je luchtzuiveringssystemen. We garanderen een aanzienlijke reductie van de uitstoot van geur, ammoniak en fijnstof. Zo zorgen we samen voor schonere lucht voor zowel mens als dier. 

CBgroep = partner

CBgroep is jouw vaste partner voor een luchtzuiveringssysteem. Dankzij onze meer dan 15 jaar ervaring bieden we je ondersteuning van A tot Z.  We zorgen voor stabiel werkende luchtzuiveringssystemen: van productie tot plaatsing en nazorg in eigen beheer. Kiezen voor CBgroep is kiezen voor zorgeloos zuiveren. Onze performante luchtwasser is ontworpen om zonder problemen te voldoen aan alle emissienormen en regelgevingen opgelegd door de overheid.

Varkens, runderen, pluimvee, geiten, mest, compost of andere?

We kunnen elk landbouwbedrijf een luchtzuiveringssysteem aanbieden. Dit door intensieve productontwikkeling, gedreven samenwerkingen met verschillende kwaliteitsvolle partners en onze jarenlange ervaring. Onze systemen worden op maat van jouw bedrijf en noden samengesteld door ons hoogopgeleid team aan specialisten. 

Spuiwater reduceren met Spuivreter®

De grote hoeveelheden afvalwater kunnen gereduceerd worden met de Spuivreter®. Dit systeem verwijdert selectief nitriet waardoor uw luchtzuiveringssysteem beter rendeert. Bovendien reduceert de spuivreter het spuiwater met maar liefst 90%.

Meer info Spuivreter®

Elektronische monitoring

Onze systemen kunnen elektronisch opgevolgd worden via de PASmonitor: slimme opvolging voor een optimale werking.

Meer info PASmonitor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Doe dan een beroep op de kennis en expertise van ons technisch sterk team om jouw bedrijfssituatie te analyseren. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contacteer ons