Loodsverluchter Compost

Onze oplossingen voor composteringsbedrijven

Luchtwasser voor compostering

Tijdens het productieproces van je tot compost verwerkend bedrijf, komt heel wat ammoniak en geur vrij die milieubelastend is. Daarom dien je als bedrijfsleider te voldoen aan alsmaar strenger wordende normen op vlak van emissie. Om te voldoen aan deze normen, ontwikkelde CBgroep performante luchtwassers voor compostering. Bovendien ontzorgen we je van alle administratie én de technnische aspecten die met je luchtzuiveringsinstallatie te maken hebben. Zo verzekeren wij je ervan zorgeloos te kunnen zuiveren.

Ontdek de CBgroep luchtwasser voor compostering

Door onze jarenlange ervaring en intensieve productontwikkeling kan CBgroep jouw bedrijf voorzien van een prestatiegerichte en stabiel werkende luchtwasser voor compostering. De luchtzuiveringsinstallatie wordt op maat van jouw bedrijf en noden opgebouwd om een optimale werking te kunnen garanderen. Afhankelijk van de te zuiveren lucht en het nodige debiet stelt ons team de meest geschikte combinatie van biologische en chemische zuivering. Om de installatie te vervolledigen koppelen we een zuurtank en leidingen in een aparte ruimte die het afvalwater van de luchtwasser opvangt. Dit afvalwater wordt door filterpakketten gezuiverd en opnieuw ingezet voor een volgende fase van de compostering.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Doe dan beroep op de kennis en expertise van ons technisch sterk team om jouw bedrijfssituatie te analyseren. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Daag ons uit

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Bij CBgroep hebben we alles in huis om je projecten te doen slagen. Onze gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers staan al meer dan 10 jaar klaar voor de gedreven ondernemer als jij om je van een geschikte oplossing te voorzien. Bespreek je situatie met onze experts en we denken graag mee.

Contacteer ons