Luchtwasser voor een bestaande stal

Onze oplossingen voor bestaande stallen

Luchtzuiveringssystemen - geïnstalleerd op je bestaande stal

Al meer dan 15 jaar zorgt CBgroep voor luchtzuiveringssystemen van A tot Z. Ook voor bestaande stallen kunnen we de emissie- en geurhinder sterk reduceren. Dit via minimale bouwtechnische aanpassingen en het plaatsen van een doordacht luchtzuiveringssysteem op maat.

Stappenplan samenwerking CBgroep

  1. Een expert van CBgroep komt ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk of mechanisch geventileerde stallen, biobedden en putsystemen worden steeds vaker voorzien van een luchtwasser.
  2. Na dit overleg worden de documenten opgesteld voor je vergunningsaanvraag. CBgroep maakt een inplantingsplan waarop de positie van de luchtwasser, de ventilatie en de bouwtechische aanpassingen zijn aangeduid.
  3. Dankzij onze technische aanpak realiseerden we tal van unieke oplossingen in binnen- en buitenland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Doe dan beroep op de kennis en expertise van ons technisch sterk team om jouw bedrijfssituatie te analyseren. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Download folder bestaande stallen

31-1-2023
Folder
Luchtzuiveringssystemen bestaande stallen

Daag ons uit

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Bij CBgroep hebben we alles in huis om je projecten te doen slagen. Onze gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers staan al meer dan 15 jaar klaar voor de gedreven ondernemer als jij om je van een geschikte oplossing te voorzien. Bespreek je situatie met onze experts en we denken graag mee.

Contacteer ons