Luchtwasser voor een bestaande stal

Onze oplossingen voor bestaande stallen

Luchtwasser - geïnstalleerd op je bestaande stal

Op zoek naar een luchtwasser voor een bestaande stal? CBgroep heeft meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen, installeren en onderhouden van luchtwassers voor de landbouw en industrie op bestaande stallen of bedrijfsgebouwen. Met ons gespecialiseerd team gaan we aan de slag om je stal te voorzien van een luchtwasser die perfect geïntegreerd is op het bestaande gebouw. We bekijken de verschillende mogelijkheden om zo tot de best mogelijke oplossing te komen. Zit je verveeld met plaatsgebrek? Geen probleem voor CBgroep. Onze expertise stelt ons in staat om je nieuwe luchtwasser zo op te bouwen dat niets onmogelijk is. 

Een gepaste oplossing voor landbouw en industrie

Of je nu actief bent in de landbouw of industrie, CBgroep voorziet jouw bedrijf van een performante luchtwasser op je reeds bestaande gebouwen en dit volledig op maat. We analyseren je gebouw, het type lucht dat gezuiverd moet worden en het debiet dat de luchtwasser moet kunnen verzetten. Dankzij deze technische aanpak realiseerden we tal van unieke oplossingen en installaties. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Doe dan beroep op de kennis en expertise van ons technisch sterk team om jouw bedrijfssituatie te analyseren. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Daag ons uit

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Bij CBgroep hebben we alles in huis om je projecten te doen slagen. Onze gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers staan al meer dan 10 jaar klaar voor de gedreven ondernemer als jij om je van een geschikte oplossing te voorzien. Bespreek je situatie met onze experts en we denken graag mee.

Contacteer ons