Loodsverluchter Mest

Onze oplossingen voor Mestverwerkende bedrijven

Luchtwasser voor Mestverwerking

Op zoek naar een luchtwasser voor je mestverwerkend bedrijf? CBgroep heeft meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen, installeren en onderhouden van luchtwassers voor de landbouw en industrie. Omdat we ervan overtuigd zijn dat jij als bedrijfsleider je volledig moet kunnen focussen op de hoofdactiviteit van je onderneming, ontzorgen we je van alle administratie en technische aspecten die gepaard gaan met de luchtzuiveringsinstallatie voor je mestverwerkend bedrijf. Kies voor CBgroep. Kies voor zorgeloos zuiveren. 

Maatwerk luchtwasser voor mestverwerking

Door nieuwe wetgevingen en alsmaar strenger wordende normen voor emissies en uitstoot worden alsmaar meer stallen, loodsen en bedrijfsgebouwen uitgerust met luchtwassers. Om jouw mestverwerkend bedrijf een performante luchtwasser te kunnen aanbieden, gaat ons gepassioneerd team aan specialisten aan de slag om jouw persoonlijke bedrijfssituatie te analyseren en de best beschikbare oplossing aan te reiken. Zo kunnen we je een luchtwasser aanbieden die zonder problemen voldoet aan de strenge normen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Doe dan beroep op de kennis en expertise van ons technisch sterk team om jouw bedrijfssituatie te analyseren. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Daag ons uit

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Bij CBgroep hebben we alles in huis om je projecten te doen slagen. Onze gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers staan al meer dan 10 jaar klaar voor de gedreven ondernemer als jij om je van een geschikte oplossing te voorzien. Bespreek je situatie met onze experts en we denken graag mee.

Contacteer ons