Loodsverluchter Slachthuis

Onze oplossingen voor slachthuizen

Luchtwasser voor slachthuizen

Op zoek naar een luchtwasser voor je slachthuis om de geurhinder voor de omgeving te beperken? CBgroep heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen, installeren en onderhouden van luchtwassers. Met die ervaring installeerden we al voor verschillende slachthuizen een combiwasser die de geurhinder tot een minimum beperkt. De keuze voor een performant luchtzuiveringssysteem van CBgroep is bovendien een keuze om zorgeloos te zuiveren, want we nemen alle administratie en technische aspecten van de installatie op ons. Van het eerste gesprek tot de intensieve na-service.

Maatwerk luchtwasser voor slachthuizen

Om het slachthuis  een performante luchtwasser te kunnen aanbieden, gaat ons gepassioneerd team aan specialisten aan de slag om jouw persoonlijke bedrijfssituatie te analyseren en de best beschikbare oplossing aan te reiken. Om de beste resultaten te kunnen garanderen qua geurreductie voor de omgeving, wordt in de meeste gevallen gekozen voor een combinatie van chemische en biologische zuivering. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Doe dan beroep op de kennis en expertise van ons technisch sterk team om jouw bedrijfssituatie te analyseren. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Daag ons uit

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Bij CBgroep hebben we alles in huis om je projecten te doen slagen. Onze gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers staan al meer dan 10 jaar klaar voor de gedreven ondernemer als jij om je van een geschikte oplossing te voorzien. Bespreek je situatie met onze experts en we denken graag mee.

Contacteer ons