Varkensverluchter

Onze oplossingen voor de varkensstallen

Luchtwasser of biobed voor varkensstallen

Als moderne varkenshouder sta je voor vele uitdagingen. Je staat niet alleen in voor de intensieve zorg van je dieren en de algemene bedrijfsvoering. Je moet bovendien ook voldoen aan alle nieuwe milieuregels en bent verantwoordelijk voor een goede verstandhouding met de nabije omgeving. Omdat je jezelf volledig moet kunnen concentreren op de hoofdactiviteit van je bedrijf, ontzorgen we je bij CBgroep van alle administratie en technische aspecten die gepaard gaan met je luchtzuiveringsinstallatie. Met onze prestatiegerichte luchtwassers en biobedden voor varkenstallen, garanderen we een aanzienlijke reductie van de uitstoot van geur, ammoniak en fijnstof. Zo zorgen we samen voor schonere lucht voor zowel mens als dier. 

Ontdek de CBgroep luchtwasser

CBgroep is jouw vaste partner voor een luchtwasser of biobed in je varkenshouderij. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de sector, bieden we je ondersteuning van A tot Z. Vanaf het eerste contact tot de intensieve na-service die we aanbieden. Kiezen voor CBgroep, is kiezen voor zorgeloos zuiveren. Onze performante installatie voor varkensstallen is ontworpen om zonder problemen te voldoen aan alle emissienormen en regelgevingen opgelegd door de overheid. Sterker nog: uit onderzoek blijkt dat onze installaties voor de varkenshouderij de strenge normen over treffen met: 

  • 70% reductie van geur
  • 70% reductie van ammoniak
  • 85% reductie van fijnstof

 

Chemische, biologische of biobed?

Om een performante luchtwasser of biobed voor je bedrijf te creëren wordt je nieuwe installatie specifiek opgebouwd voor de te zuiveren lucht en het nodige debiet die het systeem moet verzetten. Daarom bouwen we bij CBgroep onze installaties voor varkensstallen op met een combinatie van chemische en biologische zuivering. Ons gepassioneerde team aan specialisten staat voor je klaar om jouw persoonlijke bedrijfssituatie te analyseren en de best beschikbare oplossing en combinatie aan te reiken. 

Online monitoring

Via een ingebouwde gsm-kaart worden meer dan 25 parameters van je installatie elk uur van de dag doorgestuurd voor verwerking zodat wij je installatie 24/7 kunnen opvolgen en ingrijpen wanneer nodig. De dataverwerker stuurt parallel via slimme logaritmes meldingen, waarschuwingen of alarmen naar onze technisce dienst en/of jij als exploitant. Onze technieker kan daarna vanop afstand jouw installatie benaderen, alsook de digitale logboeken controleren.

Daag ons uit

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Bij CBgroep hebben we alles in huis om je projecten te doen slagen. Onze gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers staan al meer dan 10 jaar klaar voor de gedreven ondernemer als jij om je van een geschikte oplossing te voorzien. Bespreek je situatie met onze experts en we denken graag mee.

Contacteer ons