Varkensverluchter

Onze oplossingen voor de varkensstallen

Luchtzuiveringssystemen voor varkensstallen

Als moderne varkenshouder sta je voor vele uitdagingen. Je staat niet alleen in voor de intensieve zorg van je dieren en de algemene bedrijfsvoering. Je moet bovendien ook voldoen aan alle nieuwe milieuregels en bent verantwoordelijk voor een goede verstandhouding met de nabije omgeving. Omdat je jezelf volledig moet kunnen concentreren op de hoofdactiviteit van je bedrijf, ontzorgen we je bij CBgroep van alle administratieve en technische aspecten die gepaard gaan met je luchtzuiveringsinstallatie. Met onze prestatiegerichte luchtzuiveringssystemen voor varkenstallen garanderen we een aanzienlijke reductie van de uitstoot van geur, ammoniak en fijnstof. Zo zorgen we samen voor schonere lucht voor zowel mens als dier. 

Ontdek de CBgroep luchtwasser

CBgroep is jouw vaste partner voor een luchtwasser of biobed in je varkenshouderij. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de sector, bieden we je ondersteuning van A tot Z. Vanaf het eerste contact tot de intensieve na-service die we aanbieden. Kiezen voor CBgroep, is kiezen voor zorgeloos zuiveren. Onze performante installatie voor varkensstallen is ontworpen om zonder problemen te voldoen aan alle emissienormen en regelgevingen opgelegd door de overheid. Sterker nog: uit onderzoek blijkt dat onze installaties voor de varkenshouderij de strenge normen over treffen met: 

  • 70% reductie van geur
  • 70% reductie van ammoniak
  • 85% reductie van fijnstof

 

Spuiwater reduceren met Spuivreter®

De grote hoeveelheden afvalwater kunnen gereduceerd worden met de Spuivreter®. Dit systeem verwijdert selectief nitriet waardoor uw luchtzuiveringssysteem beter rendeert. Bovendien reduceert de spuivreter het spuiwater met maar liefst 90%.

Meer info Spuivreter®

Elektronische monitoring

Onze installaties kunnen elektronisch opgevolgd worden via de PASmonitor: slimme opvolging voor een optimale werking.

Meer info PASmonitor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Doe dan beroep op de kennis en expertise van ons technisch sterk team om jouw bedrijfssituatie te analyseren. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contacteer ons