Online monitoring

Slimme opvolging voor een optimale werking

Online Service Interface & PAS-Monitor

Zorgeloos zuiveren. Daar staat CBgroep voor. En wij nemen dat heel serieus. Want als bedrijfsleider wil jij je natuurlijk volledig concentreren op je hoofdactiviteiten (dieren, voeder, compostering, mestverwerking, …), zonder jezelf zorgen te maken over je luchtzuiveringsinstallatie. Via een ingebouwde gsm-kaart worden meer dan 25 parameters van je installatie elk uur van de dag doorgestuurd voor verwerking zodat wij je installatie 24/7 kunnen opvolgen en ingrijpen wanneer nodig. De dataverwerker stuurt parallel via slimme logaritmes meldingen, waarschuwingen of alarmen naar onze technische dienst en/of jij als exploitant. Onze technieker kan daarna vanop afstand jouw installatie benaderen, alsook de digitale logboeken controleren.

Onmiddellijk ingrijpen

Onze serviceafdeling benadert elke maandagmorgen jouw installatie en bestudeert je parameters nauwkeurig om eventuele waarschuwingen of alarmen meteen de kop in te drukken. Detecteren we een probleem? Dan benaderen we je installatie vanop afstand om verder onderzoek uit te voeren. Zijn wij van mening dat een plaatsbezoek noodzakelijk is? Dan contacteren we je als exploitant om zo snel mogelijk een bezoek in te plannen om terug een stabiele werking te creëren. Dat is beloofd.

Daag ons uit

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Bij CBgroep hebben we alles in huis om je projecten te doen slagen. Onze gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers staan al meer dan 10 jaar klaar voor de gedreven ondernemer als jij om je van een geschikte oplossing te voorzien. Bespreek je situatie met onze experts en we denken graag mee.

Contacteer ons