Rundverluchter

Onze oplossingen voor rundveestallen

Luchtwasser voor rundveestallen

Als rundveehouder breng je heel wat goeds voor de maatschappij teweeg: melk of heerlijk mals vlees. Eventueel zelfs via de korte keten om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Toch brengt het houden van je dieren ook heel veel schadelijke uitstoot van gassen en stoffen met zich mee. Om schadelijke emissies sterk te verminderen, legt de overheid heel wat strenge regels aan je bedrijf op. Voldoen aan al deze regelgevingen en bovendien ook instaan voor je dagelijkse bedrijfsvoering kan een ganse uitdaging voor je vormen. Daarom ontzorgt CBgroep je van alle administratie en technische aspecten die gepaard gaan met je luchtzuiveringsinstallatie voor je rundveebedrijf. Onze performante luchtwassers voor rundveestallen, “Rundverluchter”, zorgen voor een aanzienlijke reductie van de uitstoot van ammoniak en fijnstof. Zo staan we samen in voor een gezonde lucht voor mens, dier en omgeving. 

Ontdek de CBgroep Rundverluchter

Door onze jarenlange ervaring en intensieve productontwikkeling kan CBgroep jouw bedrijf voorzien van een prestatiegerichte en stabiel werkende rundverluchter. Onze luchtwasser voor rundveestallen voldoet zonder problemen aan alle emissienormen opgelegd door de overheid en wordt op maat van jouw bedrijf en noden samengesteld door ons hoogopgeleid team aan specialisten. De ontwikkelde technologie en implementatie achter de CBgroep rundverluchter zorgt ervoor dat we optimale stalcondities kunnen realiseren in je rundveestallen. En dat onder alle omstandigheden. Zo reduceert onze rundverluchter niet alleen geur en ammoniak, maar draagt hij ook bij aan de gezondheid van je dieren. 

Een investering die zichzelf terugbetaalt

Door een stabiel en optimaal stalklimaat te creëren voor je runderen, ben je als rundveehouder in staat om je productie te optimaliseren. Je dieren zijn gezonder, waardoor je medicijnkost daalt en in periodes van extreme weersomstandigheden kan je het klimaat stabiel houden waardoor je dieren geen stress ervaren.

Daag ons uit

Niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Bij CBgroep hebben we alles in huis om je projecten te doen slagen. Onze gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers staan al meer dan 10 jaar klaar voor de gedreven ondernemer als jij om je van een geschikte oplossing te voorzien. Bespreek je situatie met onze experts en we denken graag mee.

Contacteer ons